Hem » Wamsler vedspisar » Wamsler vedspis W1-40
wamsler-w1-40

Wamsler vedspis W1-40

Liten och effektiv vedspis för moderna kök

Detta är Wamslers minsta vedspis och endast 40 cm bred. Formfaktorn till trots är varierad matlagning fullt möjlig med Wamsler W1-40. Vedspisen har hot spots för snabbkokning och zoner för långsam tillagning eller varmhållning. Stor glasad eldstad för hög mysfaktor i köket, är en självklarhet. 

Triple Air och FirePlus-funktioner ger en nästan fullständig förbränning och Airlogic-funktionen optimerar lufttillförseln utifrån.

W1-serien från Wamsler är utrustad med vermikulit under stålhällen för bästa förbränning. I hällen, som är av planslipat stål, ligger två glaskeramikplattor infällda. Wamsler W1-40 har primär, sekundär och tertiärluft som gör den till ett mycket miljövänligt alternativ. Dessutom finns en integrerad dragregulator inbyggd som reglerar tillförseln av luft till eldstaden så att tillförseln automatiskt blir den rätta.

Tilluft utifrån

Wamsler W1-40 har som standard en extern luftanslutning. Genom att ansluta en slang direkt till eldstaden kommer den uppvärmda luften att bli kvar inne. Spisen suger in förbränningsluft utifrån. Det är inte bara lågenergihus eller extremt välisolerade hus som drar nytta av denna finess. Inomhusklimatet blir bättre. Anslutning till skorsten kan ske bakifrån, uppifrån och från höger eller vänster sida. Enklaste anslutning är bakifrån.

Anslutningssats med murstos och packning medföljer utan kostnad. Lock, luftslang för tilluft utifrån till eldstaden och spjäll till den medföljande anslutningssatsen för rökgaserna finns som extra tillbehör.

Wamsler W1-40 finns i 900 respektive 850 mm höjd. 

 

  • Vedspis i emalj med fler val av hällar: stål och glaskeramik. Effekten är på 6 kW. Smalspis med bredd 40 cm. Lagerförs med höjden 900 mm men kan även beställas i 850 mm. Uteluftsanslutning.
    från 29000 kr
  • Vedspis i emalj med fler val av hällar: stål och glaskeramik. Effekten är på 6 kW. Smalspis med bredd 40 cm. Lagerförs med höjden 900 mm men kan även beställas i 850 mm. Uteluftsanslutning.
    från 29000 kr