Hem » Wamsler vedspisar » Wamsler vedspis K176E
Wamsler-vedspis-K176E

Wamsler vedspis K176E

Wamsler K176E lämpar sig för fritids- och sommarstugor. För energibehov till ett permanent boende rekommenderas det övriga vedspissortimentet.

Trots priset har Wamsler fortfarande lyckats med design och funktionalitetenSitt med morgonkaffet och upplev den mysfaktor som blir av lågornas sken och värmen från K176E. 

Wamsler K176E har bekväma lodräta handtag till eldstadsluckan. Stor bakugn med termometer och en tilltagen eldstadsöppning. Rostret är av gjutjärn med vinter- och sommarläge.

I Wamsler K176E är eldstaden beklädd med schamotttegel och i taket av eldstaden sitter ECS-insatsen för en optimal slutförbränning. En planslipad stålhäll av korten ger goda förutsättningar för stekning och kokning. Vedvagnen är mycket rymlig för bakplåt, kastruller eller tändved. Spisarna finns både i höger- och vänsterutförande.

Anslutning till skorstenen sker antingen bak, sida eller topp.

  • Vedspis med svart emalj, beslag i krom och med eldstadslucka i glas. Anslutningssats medföljer utan kostnad. Finns i både vänster och höger utförande för rökanslutning, samt med stål eller glaskeramikhäll. Variant med glaskeramik har även rostfri hällram.
    från 26900 kr
  • Vedspis med vit emalj, beslag i krom och med eldstadslucka i glas. Anslutningssats medföljer utan kostnad. Finns i både vänster och höger utförande för rökanslutning.
    26900 kr