Hem » Wamsler kökspannor » Wamsler kökspanna K178
Wamsler kökspanna K178

Wamsler kökspanna K178

Wamlser K178 är vår största kökspanna. Med en effekt på totalt 27 kW varav 19 kW mot systemet lämpar sig denna väl för uppvärmning av ett stort hus. Pannan är utrustad med rejäl ugn och en stor eldstad och tillsammans med den enorma stekytan ger pannan dig en sann upplevelse vid matlagning.

Tre isolerade lock följer med pannan, som i olika lägen kan anpassas efter dina behov. Wamsler K178 fungerar utmärkt för anslutning mot ackumulatortank. Kan även kopplas till ett större antal element. Samtidigt som du värmer upp ditt hus med element och varmvatten kan du även laga mat på den planslipade stålhällen och i ugnen. Med denna kökspanna får du samtliga behov tillgodosedda.

Wamsler K178 är utrustad med automatisk dragregulator, primär- och sekundärluft, glas med termometer i ugnen, höj- och sänkbart roster, stor och rymlig vedvagn, tändspjäll och stor eldstadslucka. Den har dessutom termometer för stigartemperaturen och även tryckmanometer. Spisen finns med fyra anslutningsmöjligheter mot skorsten (bak, sida, topp och mitten bak).

Uppfyller de svenska miljökraven.

Produkter
12 36 72