Hem » Wamsler vedspisar » Wamsler vedspis K128F
Wamsler vedspis K128F

Wamsler vedspis K128F

Wamsler K128F har miljövänlig förbränning vilket gör vedspisen till en prisvärd storsäljare. Primär-, sekundär- och tertiärluft ger en fullständig förbränning. 

Wamsler K128F har glasad eldstad och finns i vit, svart eller antracit emalj. Beslag i krom. Spisen är 72 cm bredd, och med en arbetshöjd på 85cm. Effekten är på 8kW.

Som extra tillbehör finns topplock, glaskeramikhäll, spjäll till rökrör samt mellansektioner i 55 resp. 110 mm bredd i passande färg. Spisarna finns i höger- och vänsterutförande (högerspis = rökrör höger och eldstad till vänster).

Tändspjäll för en snabb och smidig upptändning. Primärluften regleras med spiskrok som medföljer. Eldstaden är beklädd med eldfast schamottegel, vilka går enkelt att byta om så behövs. Till ugnen medföljer en bakplåt och ett galler. Ugnen är försedd med ugnstermometer för att ha koll på matlagningen. Stålhäll med kokplatta för stekning och kokning. Förvaringsvagnen längst ner passar bra till kastruller, tändved, bakplåtar eller dylikt. I leveransen medföljer diverse tillbehör för att kunna hålla spisen ren och funktionsduglig.

Wamsler K128F förser huset med klimatsmart förnybar energi och sänker elkostnaderna. Vid strömavbrott ersätter K128 de primära behoven av värme och matlagning.

Produkter
12 36 72