Generalagent i över 40 år

AB Hans Forsman har varit generalagent för vedeldade produkter sedan 1976. Våra vedspisarkökspannor och kaminer är av hög kvalitet och för varierade behov. Produkterna är uppskattade, fungerar effektivt, är miljövänliga och formmässigt tilltalande. Vår målsättning är att erbjuda marknadens mest prisvärda och eloberoende värmekällor. Idag är vi ett av branschens största och mest erfarna företag vad gäller vedspisar och kökspannor.

Under en rad år hade vi även agenturen på det varumärket Tirolia, som slutade producera vedspisar och kökspannor på 90-talet.

Närvärmelösningar

För att få kostnadseffektivitet i ditt eldande erbjuder vi även ackumulatorsystem för vattenburen värme. I vårt sortiment har vi spisar som kan integreras i en närvärmeanläggning där även sol och andra energikällor kan ingå. 

I Strängnäs med omnejd säljer vi dessutom kaminer, kakelugnar och skorstenar. Genom butiken Eldstad saluför vi varumärkena Contura, Rais, Dovre, Attityd, Keddy och Premodul/Schiedel/NVI skorstenar med flera.

I vår nya utställningslokal visar vi upp ett brett sortiment av Wamslers och Rizzolis vedspisprogram. För närmsta återförsäljare och utställning klicka här.

AB Hans Forsman har sedan flera år D&B:s högsta kreditrating. Det borgar för trygga och säkra köp.