Hem » Wamsler vedspisar » Wamsler W3-50
Wamsler W3-50

Wamsler W3-50

W3-serien har en brännkammare som kallas för Green Box. Den består av inbyggd Triple Air- och Fireplus-teknologi, som säkerställer en förbränning som är nästintill fri från restprodukter. Systemet är automatiserat och förenklar eldningen.

Under tändningsfasen regleras lufttillförseln av en termisk sensor. Väl utformade och tydliga spjällreglage ser till så att inställningen av start- och primärluftsspjäll blir precisa. Spisen har en Airlogic-funktion, som justerar lufttillförseln och ser till så att eldhärden får optimal tillförsel av luft.

Med Hot Spots på hällen får spisen olika värmezoner; för snabbkokning, fortsatt tillagning eller uppvärmning. Dessa zoner möjliggör alla typer av matlagning.

De rengörande funktionerna och vedförvaringslådans mjuköppnande och -stängande system ökar komforten och bekvämligheten. Funktioner för avkylning av handtag; avkylning, sval- och rengörande funktion på hällen och den integrerade Isoplus-utrustningen, som ger optimal värmeisolering och skydd mot angränsande inredning, är standard i W3.

W3 har möjlighet till extern luftanslutning, ett måste i passiva hus men även tillämpligt i andra fastigheter där man vill värna inomhusklimatet lite extra.

W3 går att få med glaskeramik- eller med en kombihäll (stålhäll och HotSpots). Rökgasstos för toppanslutning, skydd för eldstadslucka samt lock för hällen går att få som tillval.

Spisarna finns att få i 85, 90 och 92 cm höjd.

Produkter
12 36 72