Hem » Wamsler vedspisar » Wamsler K60 - vedspis som ger extra allt

Wamsler K60 - vedspis som ger extra allt

Wamsler K60 är en vedspis som följer den senaste trenden bland vedspisar med eldstaden ovanför ugnen. Hög effekt i en produkt av yppersta kvalitet, med professionell känsla och stilsäkerhet. Wamsler K60 och följer dagens miljönormer såväl som morgondagens. Detta är en "Rolls" bland vedspisar och kronan bland Wamsler vedspisar. Ett måste för dig som vill ha det lilla extra utan att det kostar så mycket mer. Behöver du mer effekt bör du titta närmare på den större varianten K80
Vedspisen går att få i tre färger (svart, vit, röd). Dörren till eldstaden går att vänster- eller högerhänga, bara det är en ovanlig möjlighet på dagen vedspisar. Ska du ha en vedspis där gammalt möter nytt, välj en K60. Den kommer inte att göra dig besviken!

Det här säger en kund som fått sin K60 installerad av en av våra åteförsäljare: 

"Efter att ha fungerat alldeles utmärkt sedan 1981 bestämde vi oss för att byta ut vår vattenburna Tirolia-spis mot en Wamsler K60. Murning etc. utfördes av Anders Murare AB i Sommen. Samtidigt bytte vi ut den elpanna som Tirolia-spisen var dockad till mot en bergvärmepump"

K60 installerad av Anders Murare i Sommen.

Produkter
12 36 72