Hem » Wamsler vedspisar » Wamsler K135
Wamsler K135

Wamsler K135

Vedspis med extra allt

Wamlser K135 tillhör en av Wamslers mest robusta, stilrena och effektiva vedspisar. Den glasade eldstaden med möjlighet att se elden flamma skapar en härlig känsla i höst- och vintermörkret. Denna 80 cm breda vedspis på 8,5 kW med en hög effektiv förbränning gör den miljögodkänd för den svenska marknaden och värmer upp ett boende på upp till 140 kvm.

Eldstadens volym är på 26 liter, vilken är den största inom Wamslers vedspissortiment. En stor ugn med termometer och lampa, rymlig vedvagn och en rejäl planslipad cortenhäll. Handtagen är utformade med luftslingor för kylning. Primärluften regleras med automatisk dragregulator och detta i kombination med sekundärluften skapar den fantastiska och miljövänliga förbränningen.

Hällstången går att montera bort om så önskas. Tändspjäll finns. Diverse tillbehör för rengöring och hantering av spisen medföljer. Anslutning mot skorsten kan göras baktill eller upptill. Som tillbehör till spisen finns 100 mm mellansektioner. Spisarna finns både i höger- och vänsterutförande.

K135 förser huset med klimatsmart och förnybar energi och sänker elkostnaderna. Mys med en kopp kaffe på morgonen till värmen och skenet från lågorna. Vid strömavbrott ersätter K135 de primära behoven av värme och matlagning.

Produkter
12 36 72
  • Rostfri vedspis med stor glasad eldstad. Finns i både höger- och vänsterutförande. Högerspisen har rökanslutning på höger bak/sida/topp och eldstaden på vänster sida.
    38300 kr
  • Vedspisen alla älskar. I svart emalj med stor glasad eldstad. Finns i både höger- och vänsterutförande. Högerspisen har rökanslutning på höger bak/sida/topp och eldstaden på vänster sida. En spis som helst ska vara stand-alone, dvs placerad för sig själv, men kan fås med konvektionssidor som tillval. Lagervara.
    33600 kr