Hem » Wamsler vedspisar » Wamsler W2-90
Wamsler W2-90

Wamsler W2-90

Modern spis med hög verkningsgrad och smarta brandväggar

Wamsler W2-90 är resultatet av 130 år tekniskt know how. Wamsler har förfinat och försett spisen med ett antal nya funktioner i enlighet med företagets filosofi "innovation med tradition".

Wamsler W2-90 är en multifunktionell och modern vedspis med inbyggda brandväggar för installation mot brännbart material. 

W2-serien är anpassad alla för alla behov och vanor, och som med sina exklusiva funktioner gör matlagning såväl enklare som roligare. Förbränningstekniken utnyttjar energin i veden på ett optimalt sätt, vilket gör att eldningskostnaden sjunker och gör det miljövänligt.

Wamsler W2-90 är inte bara funktionell vad gäller uppvärmning och matlagning, utan har även designats för att bidra till hemmets atmosfär och en känsla av välbehag i köket. 

Vedspisar i W2-serien har inbyggda brandväggar som ger möjlighet till installation direkt mot brännbart material i köket med möjligheter till tilluftanslutning. Dessutom ger stora glasade eldstäder hög mysfaktor i köket. 

Anslutningssats medföljer utan kostnad. 

Produkter
12 36 72
  • Vedspis i svart emalj och stålhäll som standard. Inbyggda konvektionssidor för enkel och snygg montering. Anslutningssats och packning medföljer. Lagerförs i 90 cm. Välj mellan höjden 85cm eller 90 cm.
    från 32000 kr
  • Vedspis i vit emalj och stålhällen som standard. Inbyggda konvektionssidor för enkel och snygg montering. Anslutningssats och packning medföljer. Lagerförs i arbetshöjd 900 mm. Välj mellan höjden 850 eller 900 mm.
    33600 kr