Hem » Wamsler kökspannor » Wamsler K158F
Wamsler K158F

Wamsler K158F

Wamsler K158F är samma panna som K158 men med glasad eldstadslucka. Den är för dig som vill ha värme till elementen och samtidigt kunna värma ditt tappvatten. Kopplad mot en ackumulatortank ger K158:an dig den möjligheten. Du minskar dina uppvärmningskostnader och bidrar till bättre miljö på grund av den energi du lagrar i ackumulatortanken. Detta tillsammans med solenergi är en perfekt energilösning. Pannan kan också kopplas mot ett större antal element utan akumulatortank.

Wamsler K158F har automatisk dragreglator för primärluften. Sekundärluften regleras på den övre luckan. De greppvänliga handtagen ser inte bara snygga ut utan är också ergonomiskt designade. Ovanför den planslipade cortenhällen finns ett isolerat lock som medföljer. Med locket uppfällt ges möjlighet att laga mat.

Wamsler K158F är utrustad med förvaringsvagn längst ner och har fyra anslutningsmöjligheter till skorsten.

Kökspannan finns i vit eller svart emalj. 

Produkter
12 36 72
  • NYHET! Kökspanna med medelhög effekt. Funkar mot ackumulatortank och ett större antal radiatorer. Svart eller vit emalj med rostfria detaljer och beslag. Glas i eldstadsluckan. Lock och anslutningssats medföljer utan extra kostnad. Lagerförs både i vit och svart.
    36700 kr