Hem » Wamsler vedspisar » Wamsler K128F
Wamsler K128F

Wamsler K128F

Wamsler K128F har miljövänlig förbränning vilket gör vedspisen till en prisvärd storsäljare. Primär-, sekundär- och tertiärluft ger en fullständig förbränning. 

Wamsler K128F har glasad eldstad och finns i vit, svart eller antracit emalj. Beslag i krom. Spisen är 72 cm bredd, och med en arbetshöjd på 85cm. Effekten är på 8kW.

Som extra tillbehör finns topplock, glaskeramikhäll, spjäll till rökrör samt mellansektioner i 55 resp. 110 mm bredd i passande färg. Spisarna finns i höger- och vänsterutförande (högerspis = rökrör höger och eldstad till vänster).

Tändspjäll för en snabb och smidig upptändning. Primärluften regleras med spiskrok som medföljer. Eldstaden är beklädd med eldfast schamottegel, vilka går enkelt att byta om så behövs. Till ugnen medföljer en bakplåt och ett galler. Ugnen är försedd med ugnstermometer för att ha koll på matlagningen. Stålhäll med kokplatta för stekning och kokning. Förvaringsvagnen längst ner passar bra till kastruller, tändved, bakplåtar eller dylikt. I leveransen medföljer diverse tillbehör för att kunna hålla spisen ren och funktionsduglig.

Wamsler K128F förser huset med klimatsmart förnybar energi och sänker elkostnaderna. Vid strömavbrott ersätter K128 de primära behoven av värme och matlagning.

Produkter
12 36 72
  • Emaljerad vedspis i antracit, kromade beslag och med glas till eldstaden. Levereras med stålhäll och finns i höger- och vänsterutförande. En högerspis har eldstad på vänster sida och rökanslutningen på höger. Logiskt eller hur?
    24400 kr
  • En modern klassiker. Vedspis med vit emalj med kromade beslag och glas till eldstaden. Levereras med stålhäll som standard. Finns i höger- och vänsterutförande. En högerspis har eldstad på vänster sida och rökanslutningen på höger.
    24400 kr
  • Vedspis med svart emalj med beslag i krom och med eldstadslucka i glas. Levereras med stålhäll som standard. Finns i höger och vänster utförande. En högerspis har eldstad på vänster sida och rökanslutningen på höger.
    24400 kr