Hem » Wamsler vedspisar » Wamsler K118
Wamsler K118

Wamsler K118

Wamsler K118 (Standard) med ett enklare och billigare utförande. Efter tycke och smak finns K118CL (Creative Line) för en större valmöjlighet och ett mer exklusivt utförande. 

Wamsler K118:s miljövänliga förbränning och dess funktionalitet gör den till en prisvärd storsäljare. Primär-, sekundär- och tertiärluft ger en fullständig förbränning. 

Tändspjäll för en snabb och smidig upptändning. Primärluften regleras med spiskrok som medföljer. Eldstaden är beklädd med eldfast schamottegel, vilka går enkelt att byta om så behövs. Till ugnen medföljer en bakplåt och ett galler. Ugnen är försedd med ugnstermometer för att ha kåll på matlagningen. Stålhäll med kokplatta för stekning och kokning.

Förvaringsvagnen längst ner passar bra till kastruller, tändved, bakplåtar eller dylikt. I leveransen medföljer div. tillbehör för att kunna hålla spisen ren och funktionsduglig.

Produkter
12 36 72
  • Vedspis med vit emalj och vita porslinsbeslag i ett enklare utförande och till ett lägre pris. Se K118CL (Creative Line) för mer detaljer och andra färger. Spisen levereras med stålhäll. Finns i höger och vänster utförande. En högerspis har eldstad på vänster sida och rökanslutningen på höger.
    22234 kr